Woedende moslims protesteren.

Over de hele wereld zijn woedende moslims de straat opgegaan nadat een leraar aan een middelbare school in Apeldoorn Geert Wilders had vergeleken met Adolf Hitler. ‘Het is onder de sharia verboden Adolf Hitler (VZMH) te beledigen’ verklaarde een woedende Abdul Ali Aziz toen hij op straat door AT5 werd geïnterviewd. ‘Naar dit soort heiligschennis moeten we nu luisteren sinds Wilders zo populair is geworden. De ongelovige leraar dient bestraft te worden!’

Woede over het besmeuren van Hitlers naam brak uit nadat via YouTube een videofilmpje was uitgelekt waarin de leraar in het kader van een geschiedenisles uitlegde waarom Wilders zo veel op Hitler leek. In Indonesië, Sudan en Noorwegen braken onmiddellijk rellen uit en werden Nederlandse vlaggen in brand gestoken.

Een anonieme zegsman van Hezbollah vertelde aan CNN dat de Hitler-vergelijking ‘een onvergeeflijke belediging van de Islam was die met de dood moest worden bestraft. De Grootmoefti van Jerusalem was goed bevriend met Hitler, heeft met hem ontbeten en een legioen van de Waffen SS op de been gebracht! Dit doet de Deense cartoons verbleken, Allah is mijn getuige!’

‘We moeten allen doden die Hitlers naam door het slijk halen. Maar wat doen we? We staan vreedzaam te protesteren’, zei Hamas-aanvoerder Yusuf Mabti, terwijl hij routineus een AK-47 in de 12-nazis_islamlucht leegschoot. Ondertussen klonk uit een luidspreker even verderop ritmisch gezang terwijl 400 demonstranten optrokken naar de EU-vertegenwoordiging in Gaza. ‘We zullen Hitler wreken met ons bloed’, klonk het.

In de rechtbank in New York viel Khalid Sheik Mohammed, hoofdverdachte van de aanslagen op 9/11, woedend uit. ‘Ziet u, Edelachtbare, dit is nu wat ik bedoel. Iedereen weet wat Hitler voor de moslims betekent heeft. Zonder Hitler zou ik nu niet voor u staan!’.

De Wilders-Hitler vergelijkingen werden voor het eerst getrokken door progressieve actievoerders als Doekle Terpstra en Mohammed Rabbae, maar leidden in eerste instantie niet tot felle reacties. Nu de sentimenten een andere draai hebben genomen heeft het NOS journaal verklaard het gewraakte YouTube filmpje niet uit te zenden uit respect voor islamitische gevoelens.

Linkse groepen zoals de Internationale Socialisten, Oxfam-Novib en Advocaten voor Asielzoekers reageerden eveneens onthutst, maar dan om geheel andere redenen. ‘Ik begrijp dat de gevoelens van de moslims gekwetst zijn’, aldus een woordvoerder namens de drie groepen, ‘maar ik betreur zeer dat dit incident een wig drijft tussen onze partijen. De coalitie van Boze Moslims en Boos Links was een match made in heaven. Kunnen ze die Hitler niet wat minder opzichtig vereren? We hebben de vergelijking Wilders-Hitler nodig als essentieel onderdeel van onze demoniseringsstrategie. We hebben juist duizenden T-shirts laten drukken met de afbeeldingen van beide heren erop. Het zou zonde zijn als al dat geld van Oxfam-Novib weggegooid bleek.

Maar verontwaardigde fanatici aan moslimzijde blijken er geen boodschap aan te hebben. ‘Het is jammer dat geen van de leerlingen het initiatief heeft genomen zich met explosieven te omgorden om de leraar en zijn hele klas op te blazen’, zei een anonieme student antropologie te Nijmegen die tevens optreedt als woordvoerder van de Taliban in Nederland, ‘de leerlingen zijn nu voor eeuwig gecorrumpeerd’.

God zegene Hitler’ stond op een plakkaat dat een vrouw in hijaab meedroeg in één van de demonstraties. Toen gevraagd werd wat dat betekende verklaarde ze: ‘Hitler hield van kinderen en honden. Hij was onze Verlosser. Hij was op aarde om de eindoplossing te brengen. Het is de Grote Satan Amerika die dat verhinderd heeft. Om Hitler nu te vergelijken met Wilders is verschrikkelijk’. De vrouw weigerde haar naam te noemen omdat ze eigenlijk van haar man geen toestemming had om het huis te verlaten.

Tot slot gaf de bekende strafpleiter Gerard Spong een vooraf opgestelde verklaring uit. Deze luidde: ‘De profeet Adolf (VZMH) was vegetariër. Vegetariërs doen geen vlieg kwaad en doden zeker geen zes miljoen mensen. De vergelijking met Wilders is dus een evident geval van haat zaaien. We gaan deze casus gebruiken om voor eens en voor altijd de discussie over de vermeende vrijheid van meningsuiting te beslechten’.

1 Response to “Woedende moslims protesteren.”


  1. 1 Deus Vult 26/11/2009 om 10:47

    Mooi stukje satire. Hier kan ik wel om lachen 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
Add to Technorati Favorites

Categorieën

Archief

november 2009
M D W D V Z Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Statistiek (ongelogen)

  • 113.192 hits

%d bloggers liken dit: