Eerste Wereld bedreigt opnieuw moeder Aarde.

Onder politiek correcte wetenschappers is inmiddels consensus bereikt: een nieuwe ramp bedreigt de gehele planeet. ‘Antropogeen Continentaal Afdrijven (ACA) zal uitlopen op catastrofale schade en onnoemelijk leed, tenzij de VS, Europa en Australië onmiddellijk overgaan tot herstelbetalingen om deze door menselijk handelen veroorzaakte ramp af te wenden.

De continenten rusten op massieve, enorme tektonische platen. Tot aan het begin van de Industriële Revolutie waren deze platen stabiel en onbeweeglijk. Maar olieboringen en mijnbouw hebben er voor gezorgd dat deze platen van hun ankers zijn weggeslagen en doelloos zijn gaan ronddrijven. ‘De potentiële schade is onvoorstelbaar’ , zegt Hans Brinker woordvoerder van het International Panel on Continental Drift (IPCD). ‘De continenten zijn op drift door de meedogenloze, op winst beluste, uitbuiting van onze leefomgeving. Tenzij direct drastische actie wordt ondernomen voorspellen wij enorme aardbevingen en vulkaanuitbarstingen, wellicht al vanaf volgende week’. De woordvoerder leek bijna in tranen uit te barsten toen hij zijn persbericht voorlas, hetgeen de ernst van de situatie nog eens onderstreept.

Dorpjes in nood.

De ambtenaren van de IPCD gaan direct voorstellen doen voor herstelbetalingen van de VS en Europa aan de niet-geïndustrialiseerde naties. ‘Deze naties worden door het afdrijven het hardst getroffen, geen wetenschapper die dat nog ontkent’, aldus Brinker nadat hij weer tot zichzelf was gekomen. ‘Op één kust van een continent zien we een toename van prachtige mogelijkheden tot surfen, aan de andere kust worden schilderachtige , ecologische verantwoorde vissersdorpjes gedwongen om te zien naar andere middelen van bestaan. Alleen een aanzienlijke kapitaalinjectie kan deze effecten voorkomen’.

China en India zullen niet hoeven bijdragen aan de herstelbetalingen. Als niet-westerse naties kunnen zij zich automatisch beroepen op de slachtofferstatus, ondanks hun groeiende economieën. Zuid-Korea en Japan zullen daarentegen, als zijnde bondgenoten van de VS, wel moeten bijdragen. Als de maatregelen door de Verenigde Naties worden goedgekeurd zullen alle herstelbetalingen dienen te worden gestort in het IPCD Algemeen Fonds, dat de verdeling van de gelden over de getroffen naties zal regelen.

IJsberen in nood.

‘Door het onverantwoordelijk gedrag van de geïndustrialiseerde landen ziet het leven op aarde zich geconfronteerd met tegelijkertijd dalende en stijgende zeespiegels’ zegt de door het IPCD geaccrediteerde geofysicus Naseem Passapissalong uit Indonesië. ‘ Miljoenen ijsberen zullen verdrinken doordat de continenten van ze wegdrijven’.

Onderzoeksgegevens zijn waterdicht: “Air France” grafiek onbetwistbaar.

De Atlantische Oceaan wordt in een onvoorstelbaar tempo breder, stellen de IPCD onderzoeksgegevens. Vandaag de dag kost het 30% méér om met Air France van Parijs naar New York te vliegen dan in 1977, een duidelijke indicatie dat de oceaan breder wordt. Ook de tarieven voor trans-Atlantisch scheepsverkeer laten een vergelijkbare stijging zien.

‘Dit is een duidelijke en betrouwbare indicator van de snelheid van ACA’ zegt Passapissalong, ‘ veel betrouwbaarder dan de satellietgegevens van de afdrijvings-sceptici. We weten allemaal welke landen in staat zijn satellieten te lanceren’ waarna hij een veelbetekenende stilte laat vallen. ‘ Alhoewel deze zogenaamde wetenschappers zeggen dat uit satellietgegevens geen data kunnen worden ontleend, weten we allemaal dat dit agenten zijn die worden betaald door de Amerikaanse overheid en bedrijfsleven’. Hij voegt er aan toe dat zijn wetenschappers geen enkel belang hebben bij hun onderzoeksgegevens omdat zij volledig worden betaald uit het IPCD Algemeen Fonds.

Vertegenwoordigers van alle continenten komen volgende maand samen op het laatste geologisch-stabiele punt op aarde: het eiland Oahu in Hawaï voor de ‘ Eerste Internationale Conferentie over Antropogene Continentale Afdrijving’. De organisatoren zeggen dat de locatie is gekozen vanwege haar geologische stabiliteit en niet vanwege haar prettige klimaat, en viersterrenhotels .

‘Het gaat om de toekomst van onze planeet’, zegt Brinker. ‘Na een lange dag vergaderen is het logisch dat de deelnemers willen ontspannen door een strandwandeling en een lunch met cocktails’.

Minister Cramer zegt in een eerste reactie niet te twijfelen aan de validiteit van de onderzoeksgegevens. ‘ Verder onderzoek is niet nodig. Het bevestigt mij in mijn standpunt dat de mensheid op punt van uitsterven staat. Wat het regeringsstandpunt is inzake dat laatste? We hebben er een commissie voor ingesteld’.

(inspiratie: The People’s Cube)

Advertenties

1 Response to “Eerste Wereld bedreigt opnieuw moeder Aarde.”


  1. 1 Theocritus 27/12/2009 om 07:14

    If you want more about the awful crimes of mankind against the world, please visit http://www.thepeoplescube.com.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
Add to Technorati Favorites

Categorieën

Archief

december 2009
M D W D V Z Z
« nov   jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Statistiek (ongelogen)

  • 113.090 hits
Advertenties

%d bloggers liken dit: