2156

“Ik probeer iedere dag iets cynischer te worden maar de laatste tijd kan ik het niet meer bijhouden”.

Op ‘Noodzakelijk kwaad’ probeer ik op rechtsdraaiende en humoristische wijze commentaar te geven op (niet zulke) alledaagse zaken, ondersteund door persiflages op de bekende Amerikaanse ‘ motivational posters’. Daarnaast maak ik Nederlandstalige versies van de ‘new math’  posters zoals de Amerikaan Craig Damrauer ze maakt. Alles puur voor mijn eigen plezier, maar als u een keer langskomt is dat leuk.

Het zal de lezer snel duidelijk worden dat ik geen fan ben van de socialistas, islamistas en algoristas. Terwijl ik de pretentie noch de illusie heb te kunnen schrijven als een Lagonda of Bill Whittle (léés die stukken) sluit ik niet uit dat ik enige originele gedachten of standpunten weet te postuleren. Daarbij gebruik makend van een soms wat archaisch aandoend Nederlands want omdat de helft van de bevolking functioneel analfabeet is wil nog niet zeggen dat ik wat dat betreft mijn licht onder de korenmaat hoef te laten schijnen.

Het is mogelijk dat ik afbeeldingen plaats die minder geschikt zijn voor jeugdige kijkers, mensen met een zwakke maag of met een Progressieve Persoonlijkheids Stoornis. U bent nu gewaarschuwd. Dus geen gelul van ‘dat wist ik niet’. Voelt u zich beledigd of gediscrimineerd dan kunt u dat hier melden. En hier, hier en ook nog hier.

Heb je zelf een poster gemaakt, mail het gerust door. Maar ik houd me het recht voor zelf eindredactie te voeren. Het is mijn blog en dus ben ik de baas. Er wordt hier niet gemeulenbelt, maar wel gebenschopt. Yes, we ban!

Herman Benschop is een pseudoniem, een ‘nom de blog’. De historische figuur Herman Benschop was overigens een verzetsstrijder die wegens hulp aan joodse onderduikers in het voorjaar van 1945 door de Duitsers is gefusilleerd.

3 Responses to “Over noodzakelijk kwaad”


 1. 1 AJ - Raalte 15/11/2009 om 18:44

  Hoi Herman! Ik kwam net via HVV (Goed artikel!) hier op je site en ben aangenaam verrast. Heb zelfs om dit en gene hardop gelachen. Waarvoor mijn hartelijke dank.

  Keep it up!

 2. 2 Strever 26/01/2011 om 16:58

  Omg, wat voor ’n site is dit. Mogooltjes -.-‘
  Iemand zin om te neuken ? 04567 890 87


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
Add to Technorati Favorites

Categorieën

Archief

juni 2020
M D W D V Z Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Statistiek (ongelogen)

 • 113.322 hits

%d bloggers liken dit: